ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΕΛΙΩΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

                 «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

   Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η – Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί  συγχωριανοί γεια σας,

Μετά την πετυχημένη ετήσια χοροεσπερίδα που πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 4 Φλεβάρη, για την οποία το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας τον ετήσιο χορό μας, επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για  τη νέα δραστηριότητα που έχουμε προγραμματίσει για την περίοδο της Αποκριάς.

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους, μικρούς αλλά και μεγάλους, σε μια αποκριάτικη – γιορτή στην ταβέρνα «ΠΙΤΑ, Μπριζολάκι», Πευκών 29 Μεταμόρφωση Αττικής, τηλέφωνο 211 4106092 (Άγγελος Γούλας)   για το πρωινό της Κυριακής 19ης Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 πμ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Την ετήσια αποκριάτικη παιδική γιορτή, κατά τη διάρκεια της γιορτής θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά, θα υπάρχει  ΚΛΟΟΥΝ για τη διασκέδασή τους και δωρεάν σουβλάκια με αναψυκτικό για όλα τα παιδιά, προσφορά του Συλλόγου μας.

Υ.Γ.: Σημαντική ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι η επικοινωνία του Δ.Σ. του Συλλόγου με τα Μέλη του και όλους τους Αγρελιώτες που ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά και για το Χωριό μας θα γίνεται με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του χωριού μας που στήσαμε με το όνομα, https://www.agrelia-smolia.gr, από την επιλογή ΑΠΟΨΕΙΣ-ΝΕΑ, μαθαίνουμε τις δραστηριότητες του Συλλόγου και όχι μόνο.
  2. Στην ιστοσελίδα του χωριού μας καλό είναι για μία φορά τουλάχιστον, στην επιλογή «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» να δηλώσουμε τα προσωπικά μας στοιχεία που απαιτούνται για να εγγραφούμε μέλη του Συλλόγου Αγρελιωτών Τρικάλων αλλά και για να λαμβάνουμε στο Mail που θα δηλώσουμε όλες τις ανακοινώσεις του Συλλόγου.
  3. Από την ομάδα στο Facebook με τη νέα ονομασία της «ΑΓΡΕΛΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

Με φιλικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ. του Συλλόγου